×
 • Blog

 • Na vrh

  Ta veseli DECEMBER

  elke.zunko 20. decembra, 2021 0 comments

  Čas tako hitro beži in prazniki so že pred vrati.
  Se še kdo strinja, da bi December moral trajati vsaj 2 meseca 🙂 ?

  Se mi zdi, da si komaj pripravimo to čarobno vzdušje, pa je že vsega konec. Prav zato jaz rada pohitim in s pripravo na čarobni mesec začnemo že kar v začetku decembra. Čeprav je tempo v tem mesecu pri MiniBini povečan rada poskrbim, da je poseben tudi v družinskem duhu. 

  Mateja iz Ljubki dom me vsak dan navdihne s kako novostijo in tako letos nisem mogla mimo naravnega venčka. Pravzaprav se mi je v nekem trenutku celo zazdelo, da je to edina prava verzija adventnega venčka.

  Mateja res delaš čudo in hvala, da svoje kreacije deliš za nami <3

  Prav tako smo letos že zelo hitro začeli s praznično peko. Zala se teh skupnih trenutkov vedno zelo razveseli in ji res veliko pomenijo.
  Naš mini lump Bine pa se tudi rad priključi in s svojimi lumparijami poskrbi, da mamici ni dolgčas in oblikovanje testa mu je še posebej všeč. 

  V veliko veselja vseh je bila tudi božična delavnica izdelave medenih hišic. Polne posodice bombončkov so narisale nasmehe in vsi smo neskončno uživali.

  Kot vsako leto smo sami izdelali voščilnice in jih poslali prijateljem. Tudi te so bile letos še bolj posebne saj smo poiskali enostavno izvedbo in sta lahko sodelovala tako Bine kot tudi Zala. 

  Naš domek smo okrasili še s poslikavo oken, papirnatimi zvezdami, škratki in kot vsako leto tudi pohiteli s postavljanjem božične smrekice. Še bolj je bilo posebno, saj smo po smrekico skupaj s prijateli letos šli v gozd in jo sami izbrali. To je bila res lepa dogodivščina za otroke. 

  Sedaj ko je vse nared pa se že neskončno veselimo čarobnih praznikov. 

  Tudi vam želim mirne in čarobne praznike in novo leto polno lepih trenutkov in pravih odločitev. 

  Vaša košarica