×
 • Blog

 • Na vrh

  September-mesec novih začetkov

  minibini 24. septembra, 2021 0 comments

  MiniBini mami se vrača

  Juheeej pa sem nazaj….Če dobro pomislim se mi zdi, da nikoli niti nisem odšla…Tako zelo prehitro je minilo…Pa vseeno za mamo je čudovito leto z mojim minijem. Leto polno nežnosti, slinastih poljubčkov, radsti, solzic sreče pa tudi leto neprespanih noči, polno skrbi, šolanja na daljavo, napornih dni,…. Kar nas ne zlomi nas naredi močnejše sem bila vedno prepričana in v tem duhu se vračam…močnejša, zrela, polna idej in boljša jaz.
  Čeprav se v resnici nisem nikoli poslovila. Skozi celotno porodniško sem vsakodnevno zahajala v svoj mini raj, MiniBini šivalnico, pisarno, spremljala dogajanje in sodelovala kolikor mi je Bini dopuščal. Vsaj delček mojih misli je vedno MiniBini.

  Da je leto minilo tako lepo in brez zapletov pa gre zahvala predvsem moji super ekipi in MiniBini atiju, ki so bili kos vsem izzivom s katerimi se vsakodnevno srečujemo. Punce hvala, izjemno ponosna sem na vas in vesela, da ste del MiniBini zgode <3

  Uvajanje v vrtec

  September je zelo poseben mesec tudi za našega mini Binija, ki je prvič prestopil prag vrtčevskega prostora in izstopil iz cone maminega udobja in zavetja. Bini se je podal novim dogodivščinam naproti in pričel z uvajanjem na vrtčevski svet in spoznavanjem novih prijateljčkov.

  Priznam, da nisem pričakovala večjih težav saj je Bini izjemeno dobrovoljen otrok, ki hitro naveže stike in je svojo prvo leto kljub koroni preživel vsakodnevno obdan z različnimi ljudmi. A mama je ena sama in to se je kmalu pokazalo… Tako so bili prvi dnevi velik izziv tako zanj kot tudi zame. Če povzamem bi zaključila, da ni recepta…. Bini dobro pozna vrtec in njegovo okolico, je samostojen in navajen ljudi in otrok, tudi sama sem bila suverena, umirjena in pozitivna, ga vedno prigovarjala, da se bo imel lepo,….Vsak otrok je drugačen in prestop v vrtec je zanj izjemno težak. Midva praviva VRTCU BOMO KOS. In res vsak dan je lažje. Imam to srečo, da ga lahko res počasi uvajam in se nama res nikamor ne mudi.

  Ob tej priložnosti pa so tudi MiniBini poličke polne novosti in sedaj ponujajo tudi najbolj kjut vrtčevsko kolekcijo nahrbtnikov in kompletkov za naše pogumne minije.

  Kaj pa Zala?

  Moja velika punca iz dneva v dan dokazuje kako odrasla je že, kako samostojna in skrbna je. Vloge velike sestrice se je izjemno veselila in se je v tem letu neskončno naužila. Ne samo, da je v Biniju našla svojega življenjskega zaveznika, bila mi je v veliko pomoč. Z njim deli tako pristno bratsko ljubezen, da se vsakič znova raznežim. Zala je septembra vedoželjno vstopila v 2. razred in se že veseli novih izzivov.

  Zdaj gre zares

  In tako so kar na enkrat jutra postala tiha in drugačna. Vračam se med moje punce, v mojo pisarno, v mojo oazo ustvarjanja …oh kako sem pogrešala ta občutek, ko se lahko popolnoma posvetim tistemu kar imam najraje, ustvarjanju, oblikovanju, pripravi gradiva , oglaševanju, …..

  Neskončno se veselim vrnitve v svet v katerem sem jaz lahko jaz brez omejitev in tukaj smo v polni zasedbi za vas. Hvala, ker nas podpirate in pomagate soustvarjat našo zgodbo. Hvala, ker ste. Mi smo tukaj za Vas in veselimo se tudi vaše nadaljne podpore in zadovoljstva.

  Jesenski čas prinaša svežo energijo, jesenske barve in nove kreacije za male in velike. Napovedujemo igrivo, pisano, mehko in najbolj kjut kolekcijo, ki je preprosto ne smete spregledati.

  Želim vam en lep, uspešen, z energijo nabit in unikaten začetem jeseni.

  MiniBini mami

  Vaša košarica