×
 • Blog

 • Na vrh

  O nas

  Kako je iz MiniBini rutice nastala celotna kolekcija

  To smo mi…. MINIBINI družinica…. Neskončno veseli, da spremljate našo zgodbo. Hvala!

  V MiniBini zgodbo smo vključeni prav vsi. Jaz-MiniBini mami Mojca sem idejni vodja, MiniBini ati Igor je mojster realizacij in tehnična podpora, MiniBini

  Aneja rada sodeluje pri kreiranju in ostalih delih, v delo se prav tako vključuje MiniBini Zala, ki rada kombinira barve in teksture za torbe, obleke in zelo uživa v vlogi MiniBini modelke. Da je naša družinica popolna je letos poskrbel naš najmlajši član MiniBini Bine, ki je prinesel svežino v newborn kolekcijo in mi vlil novo inspiracijo pri oblikovanju za fante.

  Kadar nismo v šoli, vrtcu in Minibini šivalnici radi izkoristimo čas, da ga preživimo skupaj. Obožujemo morje, sonce in vse v povezavi z morskimi dogodivščinami, nasploh radi čas preživljamo v naravi, se podamo na izlet, razvajamo brbončice in se družimo s prijatelji.

  Sicer pa veliko časa skupaj ali vsak na svoji strani preživimo v kreativi…neskončno radi ustvarjamo… Zala že od malih nog packa z barvami, reže koščke blaga, riše in lepi….tudi mi2 vsako priložnost izkoristiva, da se predava kreativi, pa naj bo kreiranje kake Minibini novosti, izrezovanju buč, poslikava pirhov, ustvarjanje peščenih gradov na plaži, oblikovanje kakega novega kosa pohištva,ustvarjanje unikatne praznične dekoracije,…

  Velik del našega življenja je zagotovo Minibini in res veseli smo, da je temu tako… A ob tem se še kako zavedamo, da je pomembno čas izkoristiti tudi drug z drugim, zato se trudimo, da ob vikendih in praznikih Minibini šivalnica ostaja prazna, da takrat celotna ekipa nabira novih moči in počne tisto kar ima rada ♥

  Zgodovina

  MiniBini začetki

  Nikoli nebom pozabila tistega poznega večera, Zala je že spala, Igor je bil tik na tem, da zapre oči….Bili so idealni pogoji, da se zgodi. Sedela sem za računalnikom in zbirala pogum, preglejevala fotografije izdelkov s katerimi sem obdarjevala prijateljice (rutice, slike s podatki, zastavice, dekorativne blazinice) in hkrati oblikovala logo-ime pod katerim bom svoje delo predstavila „svetu“. MiniBini je padlo kot strela z jasnega. Tako sem ljubkovalno velikokrat poimenovala Zalo-moja minibini Zala (moja prva nosečnost je namreč najprej napovedovala fantka, ki sva ga poimenovala Bine in ko je lulček na UZ izginil sva jo preimenovala v biniko, saj imena za punčko nisva imela). Tisti večer sem narisala logo, izbrala ime in ustvarila Facebook page, ki ga uporabljam še danes.

  Lahko bi rekla, da je moje življenje že odkar pomnim povezano z ustvarjanjem ter preizkušanjem različnih tehnik. Temelji MiniBini zgodbe so nastali, ko sem pod svojim srčkom začutila tiste prve čarobne brce. Takrat sem svoje ustvarjalne ideje začela prilagajat hčerkici Zali. Tej majceni štručki sva že pred prihodom sobico spreminjala v mini kraljestvo in tako so se rodile ideje o blazinicah, zastavicah, stenskih nalepkicah, šotorčkih, … Prvi MiniBini izdelek, ki ima posebno mesto v MiniBini ponudbi še danes je bila rutica. Zala je res izjemno veliko polivala in vse rutice so premočile. Takra sem na majhnem hobij šivalnem stroju poskušala nadzorovati šiv in se učila tehnike šivanja. To so bili moji začetki, ki jih nebom nikoli pozabila.

  Kar ne zmorem jaz zmore on

  Idej kar ni in ni zmanjkalo. MiniBini ponudba pa je posajala iz dneva v dan večja. Moj navdih je bila zagotovo Zala, ki je vse kar je v MiniBini ponudbi nastajalo zmeraj „testirala“ in z veseljem nosila. Zelo kmalu sem ugotovila, da tej poti sama nebom kos in pridružil se je MiniBini ati, ki je že od samega začetka verjel in me podpiral. Bil je tisti, ki je na dvorišče pripeljal prvi „pravi“ šivalni stroj in mojo hobij mašinco pospravil na omaro. In še vedno je ta, ki stoji za tehnično podporo, je mojster realizacije in večni kritik. Kar ne zmorem jaz zmore on. Druži naju ljubezen (do ustvarjanja) in veseliva se novih izivov. Vsako mojo noro idejo podpre, po nekaj dodatnih vprašanijih sledi hiter umik v MiniBini šivalnico in že je tukaj prva testna realizacija. Lahko bi rekla, da naše delo deluje po principu: Aneja, Zala in Bine so najin navdih, mami vizualizira in ati realizira.

  In to je tisto kar dela MiniBini zgodbo tako simpatično popolno in ♥. Vsak dan se trudimo sprejemati lepo in uživati v sreči, ki nam jo je namenilo življenje.

  Skupaj pišemo MiniBini zgodbo

  Ker sami zagotovo nebi zmogli...

  MiniBini ekipo trenutno zraven naše družine sestavlja mini ekipa, ki skrbi za komunikacijo z vami, poskrbi da so vsa vaša naročila pravočasno obdelana in oddana na pošto, punce, ki poskrbijo, da so naročeni izdelki dovršeni do vsakega detajla.

  Skupaj zmoremo!

  Na MiniBini stojnicah boste spoznali prijazne študentke, ki se trudijo, da vam našo ponudbo čimbolje predstavijo.

  Čeprav je povezovanje in sodelovanje ekipe izziv se z njim skupaj uspešno spopadamo, saj verjamemo, da lahko skupaj nemogoče spremenimo v mogoče.

  Minibini zgodba pa zagotovo nebi bila taka kot je, če nebi ob sebi imeli srčnih ljudi, maih in velikih podjetij s katerim smo sklenili super medsebojne odnose.

   

  Če jih izpostavim le nekaj in upam, da komu ne naredim krivice bi začela s Svet Metraže, ki s svojo super ekipo skrbi, da se poličke v našem skladišču šibijo pod težo blaga.

  Našli smo skupno pot tudi z nekaterimi manjšimi podjetji, kot so HišKA Drobnarij, Pikabu, Navihančki, Dekosvet, Svet v malem, 100%inlove, BucketList, Happy dnevnik, Emazing Creations, za katerimi stojijo srčne osebe, ki v svoje delo vlagajo veliko ljubezni in predanosti.

  In potem je tukaj še punca, mama, podjetnica, ženska z velikim ♥ in mojstrica fotografije, ena in edina K.marcella photography, brez katere MiniBini zgodba ne bi bila enka. Tako mimogrede so se združile najine poti in se povezale v čudovito poslovno in prijateljsko vez. Postala je naša „hišna fotografinja“, ki vedno prisluhne mojim željam in za vsako kolekcijo najde najbolj kul kotiček pod soncem.

  Vaša košarica