×
 • Blog

 • Na vrh

  Ta čudovita jesen

  tadejl 24. novembra, 2020 0 comments

  Jesen me vsako leto inspirira in kar kliče po ustvarjanju. Obožujem jesenske sprehode, jesenski gozd, vse te barve, nabiranje kostanjev in kostanjev piknik, izrezovanje buč in pripravo jesenske dekoracije. Tudi Zala gre po mojih stopinjah zato vsakemu letnemu času primerno okrasiva njeno sobico in naš dom.
  Tako sva sprehod v gozdu izkoristili in nabrali pisano jesensko listje in plodove za ustvarjanje. Listke sva za nekaj dni vložili v knjigo, da so se posušili. Iz posušenih listov sva ustvarjale živali. Zala je za svojo sobico izdelala velik plakat z jesenskim drevesom in dodala še gozdne živalice.

  Steno v jedilnici krasi brezova veja, ki jo prav tako v vsakem letnem času tematsko okrasimo. Tokrat sva z vzorčki okrasili liste in jih obesili na vrvice. Dodali sva še dve navihani sovici, ki prikrijeta adapter lučk, ki oddajajo nežno svetlobo v večernih urah.
  Poskrbeli sva tudi za namizno dekoracijo. Listke in plodove sva pobarvali z belo barvo in nanje lepile rose gold folijo. Dodali sva še keramične bučke.

  V jesensko ustvarjanje sva vključili tudi noč čarovnic, ko sva podobo dekoracije tematsko spremenili. V naše stanovanje so se naselile miši, duhci, netopirji in pajki. Pripravili smo si čisto pravo čarovniško zabavico, si pripravili strašne sladice, kuhali v čarovniškem kotlu, si izdelali duhce in se našemili, zvečer pa zaplesali okoli ognjišča.

  Vaša košarica