×
 • Blog

 • Na vrh

  Korona čas pri MiniBini

  tadejl 11. februarja, 2021 0 comments

  Čeprav se zdi, da zadnje čase govorimo, pišemo in beremo samo še o koroni se bom danes temu maksimalno izognila. Pa vseeno je le ta dodobra spremenila naša življenja, posegla v družine in naš vsakdan. 

  Vas zanima kaj se dogaja pri MiniBini v teh čudnih in nepredvidljivih časih?

  Pravzaprav se pri Minibini trudimo, da se vsa ta čudna energija, težki časi in ohromelost, ki se jo čuti na vsakem koraku, le nebi občutila tudi pri nas. ♥ Zakaj? 

  Zato,  ker si enostavno želimo, da z našimi novostmi in kreativnim nadgrajevanjem v našem malem svetu Minibini kreacij, privabimo nasmeh na vaš obraz in vas razveselimo s kakšnim kosom, ki je pisan na kožo prav vam, vam, ki nas podpirate in nam vsakič znova date elan za dalje. Hvala vam!♥♥♥

  V zadnjih dneh se je v naši šivalnici odvijalo kar nekaj novosti, ki smo vam jih dan za dnem, korak za korakom predstavili. Ves ta čas smo izkoristili, namesto za črne in pesimistične misli, raje za optimistično in vspodbudno razmišljanje, z iskreno željo in vero v to, da nam kmalu posije sonček in vrne val pozitive in na koncu koncev normalno življenje.

  Moje misli so bile usmerjene predvsem k kreiranju udobne kolekcije za prosti čas. Tako je  nastala čisto huda ZIMBA trenirka, ki je naletela na res lep odziv in povem vam iz lastnih izkušenj- res je TOP. ZIMBA kolekcijo smo nadgradili še z ZIMBA obleko, ki bo zagotovo zelo nosljiv kos v vaši garderobi.

  https://www.minibini.si/trgovina/?s=zimba&search_term=

  V ponudbo smo dodali ženstveno kolekcijo FACE LINE, pod katero se skrivajo majčke v barvni paletki in tunike.

  https://www.minibini.si/trgovina/?s=FACE+LINE&search_term=

  Ob ponovnem odprtju šol smo razmišljali tudi o JUNIOR kolekciji udobnih oblačil za naše malo večje otroke.

  https://www.minibini.si/kategorija/otroci/dolge-hlacke/junior/

  V ponudbo smo dodali š kolekcijo scrunchies.

  https://www.minibini.si/kategorija/ostalo/scrunchies/

  Vesela sem, da naše delo pohvalite ali pograjate, saj le tako dobimo tisto pravo sliko ali smo na dobri poti.

  Kako vpliva vsa ta Korona situacija na našo družino?

  V bistvu iskreno povedano za nas ni bilo neke drastične razlike, saj smo tako že zaradi narave dela veliko skupaj (…seveda je ta veliko sedaj prerasel v še malo več, ampak zmoremo mi to ). Zalino šolanje od doma smo vzeli kot priložnost za kvalitetno preživljanje časa, se od tega res veliko naučili, se veliko smejali, kdaj tudi zjokali in tako preživeli. 

  Zala se je sedaj na njeno in naše veselje končno vrnila v kolikor toliko ustaljene tirnice in pogumno zakorakala nazaj v šolske klopi med svoje prijatelje (win win situacija za vse nas ). 

  Tako sem tudi jaz končno začela “porodniško” v pravem pomenu te besede. Bine ostaja z mano še kar lep čas, ki pa ga želim kvalitetno posvetiti tako njemu, kot tudi sebi. 

  Naš Bini je potrpežljiv, nasmejan in pozitiven otrok, ki vsak dan poskrbi za kaj novega. Čas z njim je res neprecenljiv. Hkrati pa je tudi zelooo prilagodljiv otrok, zato vsak dan z mano obišče šivalnico in razdeli nasmeške. Prav rad se prikrade v kak objem in preveri ali šivalni stroji še delujejo. Še zmeraj potrpežljivo in dobrovoljno sodeluje pri fotoshootingih in testiranjih novih kosov. Postal je res pravi MiniBini obraz. 

  Tudi sama se zelo rada zatečem v šivalnico ali za računalnik, takrat se lahko za trenutek vrnem v svoj svet, kjer zadiham v kreativnem duhu in tako napolnim svojo dušo.

  In kaj napovedujemo?

  Te dni se pripravljamo na kreiranje pomladne kolekcije, nastaja tudi special edition kolekcija za moške in še in še….vsega kar ne bom izdala zato vas povabim, da nam sledita na FB in IG, kjer vas bomo sproti obveščali o aktualnem dogajanju in mimogrede za vas pripravljamo prav posebno Valentinovo vikend akcijo. Bodite z nami. Bodite MiniBini.

   

  MiniBini pozdrav iz totega našega Maribora

  Vaša košarica