×
 • Blog

 • Na vrh

  Binijevo jesensko ustvarjanje

  shawtky 30. oktobra, 2020 0 comments

  Je pač tako, da mami ne more iz svoje kože. Vsak prosti trenutek rada izkoristim za aktivnosti z mojima ♥.

  In priznam: Pinterest mi je pogosto navdih.

  Tudi idejo „packanja“ sem pobrala tam. Je res izredno enostavna in zabavna tako za male kot velike otroke- tudi Zala se je želela preizkusiti v tehniki „packanja“. Ponavadi gre pri meni tako… ko najdem idejo za ustvarjanje temu nujno sledi obisk Tedija, čeprav naš predal z barvami, barvnimi listi in vsemi dodatki poka po šivih vedno rabim še tisto malenkost.

  Tokrat je bila to nek jesenski odtenek barve (za katerega sem kasneje ugotovila, da sem kupila enakega kot ga že imam….a bil je dober izgovor za pobeg v shopping) in še nenačrtovan nakup kupa drobnarij mimo katerih preprosto nisem mogla.

  Torej barve sem imela pripravljene, bleščice tudi in sedaj akcija… Najprej sem barve „nakapljala“ na debelejši papir, vse skupaj previdno vložila v plastično vrečko za shranjevanje živil in zalepila z lepilnim trakom. Sedaj so bile na vrsti drobcene rokice, ki so potrpežljivo „packale“ in ustvarile čudovito sliko. Z Zalo sva dodali še ščepec bleščic, ki se je super podal k prelivanju barv na sliki.

  Jaz sem izbrala letnemu času primerno barvno paleto, sicer pa sem prepričana, da bo prav vsaka izbira posebna. Si pripravljena?

  Deli z nami vaše prvo skupno „packanje“ v instagram story in označi @baby_minibini, da vidimo kako je uspelo vam.

  Vaša košarica